zaterdag 14 december 2013

Hdr: De Hondstraat te Lier V!. / Hdr: The Hondstraat in Lier VI.

Op de eerste oktober 2013 maakte ik een tocht naar de Hondstraat te Lier, mijn favoriete straat van Lier en zijn omgeving.  Dit is het laatste deel van het verslag van mijn trip.  Gisteren volgde ik voor de derde dag op rij door de Hondstraat te Lier.  Vandaag rijd ik huiswaarts via Dries en de Paaiestraat te Lier.

On the first of October 2013, I made a trip to the Hondstraat in Lier, my favorite street of Lier and its surroundings.  This is the last part of the report of this trip.  Yesterday, I followed for the third day in a row the Hondstraat in Lier.  Today, I'm driving home via Dries and the Paaiestraat in Lier.
Op het einde van de Hondstraat kruis ik de Hagenbroeksesteenweg te Lier. / On the end of the Hondstraat, I cross the Hagenbroeksesteenweg in Lier.


En, verdwijn dan in Dries te Lier. / And, disappear in Dries in Lier.


Ook Dries is een zeer mooi straatje. / Dries is a very pretty street, too.


Met tal van fotomogelijkheden. / With plenty opportunities to take pictures.


Ik ben er net op tijd om de zonsondergang te trekken. / I'm there just in time to take a picture of the sunset.
Het begint laat te worden en ik moet nog thuisraken. / It's begining to get late and I still need to reach my home.


Daar is de Paaiestraat te Lier. / There is the Paaiestraat in Lier.
Ik stop met foto's te trekken in de Paaiestraat omdat het te duister begint te worden en omdat ik door het industriepark Mallekot te Lier moet, wil ik thuisraken. / I stop taking pictures in the Paaiestraat because it's starting to get too dark and because I have to drive through the industrial area Mallekot in Lier, if I want to get home.